dimarts, 18 de novembre del 2014

Canvas -Time +Education Romeu Carbonell Vinyals Mas

Canvas: es una eina per ajuda els emprenedors per a crear un projecte que pugui donar una ajuda a la societat i una forma de donar a conèixer les possibilitat que tenen les persones a poder fundar un negoci que els pugui donar una forma de vida més justa dins la crisi econòmica que s'està vivint el país actualment.


Value propositions: Les nostres propostes de valor són crear un horari més còmode tant per als alumnes com per als professors. Que els alumnes aprenguin el mateix, d'una més còmode. Crear classes més dinàmiques.

Costumer relationships: La relació que hem de mantenir amb els nostres clients, és de professionalitat. S'haurà de pagar un preu/horari amb una relació cost/benefici molt alta.

Channels: La nostra principal via per a poguer expandre el nostre projecte és el youtube.
Una altre de les maneres serà per la televisió

Costumer segments: Els nostres principals clients seran les escoles, però a més serà qui ens ajudarà a expandir si hem creat quelcom bo o dolent.
Creem aquest projecte pensan en alumnes, perque sabem el que és estar tantes hores en una cadira i no volem que hagin de fer el mateix i, per tant, puguin disfrutar d'una estancia a l'institut més bona.

Revenue streams: La nostra idea no és demanar molts diners per a un horari, no perque no valgui la pena, sinó perque la nostra intenció es crear algo còmode per als alumnes, si guanyem diners be, i sinó també.
No se sap el que es paga per un horari, però estem segurs que el nostre serà més econòmic i millor.

Key partners: Els nostres socis claus seran sobretot el professorat de les escoles i els alumnes.

Key activities: En aquest apartat, el nostre principal objectiu ha de ser dissenyar un horari, amb les hores necessaries i amb activitats interactives.
Per a donar a conèixer el nostre projecte no caldrà contractar a ningú, només que tinguem la sort de que algú ho compri, i s'escampi de que és algo bo.

Key resources: En aquest apartat no necessitem una gran font d'ingressos ja que és algo barat.

Cost structures: El nostre cost per a crear es el que val una fulla de paper perque es algo que es ven i punt.




        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada