dissabte, 15 de novembre del 2014

CANVAS

Aquí podeu observar el nostre "canvas", on hem recollit totes les idees per a fer un bon negoci i les hem dividit en forma de "canvas" per fer-ho més dinàmic,visual i sobretot per tenir clar com efectuarem el nostre projecte.


-Despeses:Les despeses del nostre projecte serien les mínimes ja que al ser una empresa virtual l'únic cost que tindiem en principi seria un software informàtic per a crear una app amb un bon disseny  i eficaç

-Proposta de valor: La nostra app garanteix eficàcia,fidelitat,rapidesa..etc És una de les més barates del mercat i és molt fàcil d'utilitzar i sobretot al ser una app transmet molta comoditat.
 
-Segment: El nostre client podria ser un: pintor,paleta,fuster..etc i els nostres usuaris serien les persones que necessiten aquests serveis.

-Canals: Distribuiríem la nostra app a partir de "App store" en cas de iphone o per "Android market" o "Google play" en cas d'Android i altres sistemes de smartphone.

-Recursos Clau:Per efectuar el nostre negoci necessitaríem alguna ajuda professional com per exemple:un informàtic,un expert en màrqueting i finalment si fos necessari un empresari que ens ajudés a tirar endavant el nostre projecte.

-Relacions: Sempre li garantiríem al client la major privacitat de les seves dades i la nostra relació amb ell per desgràcia no podria ser molt directa però si algun client tingués algun tipus de problema es comunicaria amb nosaltres a través de correu electrònic o a través de la app per millorar-la al seu gust i garantir-li la major eficàcia
 
-Partners:Els nostres partners serien sobretot autònoms però també podríem crear enllaços amb empreses com "Linkedin" , "monster.com" , "indeed" i finalment intentaríem informar de la nostra app a INEM.
 
-Activitats clau: Farem publicitat  a una sèrie de llocs com:per la televisió,penjant cartells pel carrer,donant-ne nosaltres...etc. També si ens fos possible parlaríem amb l'ajuntament perquè comuniquessin a les oficines de treball l'existència de la nostra app.

-Ingressos: Nosaltres rebríem diners a partir del preu que pagarien els nostres client i usuaris per accedir a la app a part dels anuncis publicitaris que les empreses posarien dins la nostra app a canvi de diners.El cost de la app seria de : 0,80 cèntims.



El nostre grup està compost per: BERTA VILLALOBOS,PERE SALTOR,CRISTINA DE CARALT i ADRIÀ CIVIT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada