Problema: (Carlos Chuan)
El porblema seria que als locals de restauració, quan s’omplen i no poden atendre a la gent, que la gent s’envagi i el restaurant perdi un client. Sobretot en llocs de fast-food o frankfurts els dies de festa o moments aixi que els locals somplen molt, i hi ha molta gent que canvia de local perque esta molt ple i hi ha molta gent que cambien de local.
Solucio: (Arnau Roig)
La nostre solució és crear un sistema de codis QR binculats a una web o una app on es pot fer la comanda i el procés de pagament si l’usuari ho desitja.
Aquesta iniciativa es proposa acabar amb l’espera a l’hora de fer la comanda i a l’hora de pagar en els restaurants on ho disposin.
Target: (Arnau Jaime)
Aquest projecte està principalment dirigida per als restaurants “fast food” o menjar ràpid. S’utilitzaria per reduir el temps d’espera dels clients que pot ser deguda per diferents motius (molta cua, poc personal per atendre a la gent…) El nostre interès és la satisfacció del client, garantint que no haurà d’esperar més a les cues.
Valor de proposta: (Enric Neddermann)
Punt de vista economic:
El nostre producte afaboreix al reustaurant que ho utilitzi, ja que accelera el procés de comanda i el de pagament.
Punt de vista social:
Desde el punt de vista social pretenem fer que mes gent pugui anar als locals i que no estiguin tant plens, i per tant que els locals de restauració puguin atendre a mes gent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada