dilluns, 11 de gener del 2016

Necessitats blindter

                                            pasted image 0.png
DEFINICIÓ DEL PROBLEMA

Hi ha moltes persones que tenen problemes d’obesitat, problemes amb el sucre (diabetis) i que a l’hora d’anar a comprar no saben la quantitat de kilocalories o de sucre que conté aquell aliment que compren, i molts cops compren coses que no els convindria.
Creiem que la diabetis i la obesitat són problemes molt importants i que, en el nostre país, hi ha un percentatge molt alt de persones que els hi passa això.
El nostre producte pot ajudar a disminuir el alt percentatge d’obesitat i de diabetis en el nostre país, creiem que si ho tirem endavant i treballem ens pot sortir un bon negoci, i si cal, millorarem el producte i facilitarem la tria dels aliments de totes les persones que van a comprar



SOLUCIÓ DEL PROBLEMA

A partir d’una aplicació mòbil pots llegir codis QR que es troben en els paquets d’aliments en els quals et diria la quantitat de sucre, proteïnes i calories que té aquell aliment. Gracies a aquest QR la gent pot saber el que pot comprar i el que no. També pot facilitar a les persones diabètiques i amb problemes d’obesitat. Funcionarem de la següent manera: quan vagis a comprar hi haurà un QR als aliments d’aquesta manera amb la nostre aplicació podràs saber tota la informació de l’aliment que necessites. L’aplicació tindrà un perfil en el qual et dirà el teu pes i l’altura.    



DEFINIR USUARI I CLIENT

Tots els usuaris i clients del nostre producte serien totes aquelles persones que disposin d’un smartphone i tinguessin problemes d’obesitat llavors si que els recomanaríem que es descarregarien l’aplicació i que seguirien la nostra dieta tal com està planificada a la nostra aplicació anomenada Blindter.



DEFINIR VALOR DE PROPOSTA (què aportem a la societat)

Nosaltres aportem a la societat a ajudar a controlar el seu pes i així ajudem a moltes persones amb problemes com per exemple la obesitat  que es un problema molt actual inclús la obesitat infantil així ajudem a seguir una dieta equilibrada i sana i gracies a això disminuirem els casos de obesitat, també un apartat per las persones amb diabetis molta gent també els hi agrada anar controlant la seva salud i alimentació per estar sans i saludables .








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada