dimarts, 29 de setembre del 2015

QUÈ SABEM DEL PROBLEMA






2.QUÈ SABEM DEL PROBLEMA?

Què sabem sobre el problema?

Què és el que no sabem?



Que la gent les deixalles al terra simplement per mandra o comoditat.
I que genera molta despesa per a la nostra societat










De quina manera afecta a la nostra societat, i si és una cosa molt perillosa la qual hem de començar a actuar si no volem tenir problemes importants.
Qui ho ha resolt o ha resolt alguna cosa similar?

Quines capacitats tenim com a equip?



Moltes empreses ho han intentat augmentant el nombre de papereres, també en alguns pobles hi ha hagut voluntaris per millorar la causa, però tot i així aquest problema no desapareix de la nostra societat, cal actuar lo més abans possible.








Tenim clar què hem de fer per solucionar aquest problema, tenim la capacitat de treballar en grup i creiem que tots junts ho podrem tirar endevant.


1 comentari:

  1. Hauríeu d'intentar de treballar més en equip. De moment no sou massa eficient ja que un parell treballen i els altres miren. Un projecte en equip vol dir que us heu d'organitzar de tal manera que tots heu de sumar, i el resultat serà molt millor. Quan un dels membres no fa res, esta clar que no aporta a la suma. Sabeu quina despesa genera a la societat? El concepte molt, per mi no existeix quan s'està parlant de diners, si es posa cal que ho concretem. El concepte perill què és? Podem utilitzar altres paraules per definir el que voleu dir? Cal focalitzar millor el que voleu dir.

    ResponElimina