dimarts, 29 de setembre del 2015

SURMANOS. La solució...

Què sabem sobre el problema?

Què és el que no sabem?


Que hi han molts probemes quotidians molt freqüents, com el bullying, l'estres del dia dia les coses que hem de pagar, problemes socials... I nosaltres volem, a partir de las samarretes solucionar-ho.








Quan ens costarà el preu de las samarretes, quantas necessiterem, si la gent li agradara aquest tipus de solució per aquests problemes i si aquestes samarretes lograran tenir un impacte a la societat
Qui ho ha resolt o ha resolt alguna cosa similar?

Quines capacitats tenim com a equip?

No hi ha ningu que ho hagi solucionat però s'han organitzat moltes xerrades per parlar-ne d'ells i poder posar algun solució inclús amb algunes víctimes presents en aquestes xerrades per explicar les seves experiencies.







Sóm originals i amb ganes d'empendre algun projecte i poder ajudar a la societat. Som creatius i i intel·ligents per fer-ho.

1 comentari:

  1. Cal que treballeu més en equip. Us costa molt posar-vos a treballar junts, vaja... que no ho feu massa. Si tothom treballa el resultat és molt positiu, si només treballen un parell, és molt difícil tirar endavant un projecte. Cal l'aportació de tots. Intenteu de centrar-vos més en les tasques que s'han de fer. Per altre costat si no definiu bé el problema serà difícil solucionar-lo.

    ResponElimina