dimarts, 15 de desembre del 2015

Explicació projecte BLINDTER

EL NOSTRE GRUP

Estem formats per 6 components, on cadascú aportarà les seves millors idees i ajudarà als altres components del grup, intentarem fer el millor possible per al nostre projecte, i per aconseguir-ho haurem de treballar en equip, de manera ordenada i responsble.
Nosaltres som els BLINDTER


MEMBRES DEL GRUP

Roger Montes, Raimon Guillen, Adrià Ventura, Sergi Rosanas, Arnau Samon, Marc Contreras



EL NOSTRE PROJECTE

Després de pensar en diferents projectes, hem decidit fer una aplicació que tindrà un codi QR, que ens ajudarà a controlar tot el que mengem i a portar de manera ordenada i constant la nostra dieta.
En aquest QR veurem la quantitat de sucre i la quantitat de kilocaloríes que porta cada aliment, d'aquesta manera, a l'hora d'anar a comprar sabrem perfectament la quantitat de sucre que mengem i les kilocaloríes que porta cada un d'ells.
Dins d'aquesta aplicació, també ens podrem registrar, i posarem el nostre pes i la nostra altura, ja que cadascú és diferent i necessita diferents quantitats d'aquests dos productes
El nostre objectiu és facilitar la manera de controlar el que mengem, i a l'hora d'anar a comprar, saber què conté aquell producte i si ens pot perjudicar o no.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada