dimarts, 3 de novembre del 2015

Fast QR: Entrevista

ENTREVISTA 1 ( CLIENT )


Després de fer l'entrevista a un possible client hem après una mica més el funcionament de les petites franquícies i a veure millores relacionades amb el projecte; com podria ser una forma de paga i senyal ( o un pagament directe ) o una disseny més dinàmic de la possible aplicació o pàgina web.

ENTREVISTA 2 ( USUARI )


Gràcies a la opinió de un possible usuari, sabem que no tots els usuaris estarien a gust fent una comanda amb una “màquina”. A més a més, l’usuari ens ha dit que creu que el projecte va destinat a un public més jove, d’aquesta manera amb el nostre equip haurem de trobar una solució a aquest problema

ENTREVISTA 3 ( "COMPETÈNCIA" )



La competència en quest cas ens ha ajudat a saber que no només el nostre projecte pot triomfar a petits locals, sinó també a grans empreses com pot ser “Mc Donall’s”. Altres coses a destacar seria els nous coneixements que tenim sobre la resta del mercat amb productes semblants.





Usuari: En aquest cas l'usuari seria les persones que fessin la comanda amb el nostre projecte. No busquem un usuari en concret, simplement un usuari que li sigui d'utilitat el nostre servei.



Client: Els nostres clients són els propietaris de bars i restaurant que volen que s'utilitzi el nostre servei. El client hauria de ser algun propietari (preferiblement) d'una petita franquícia; tot i que sempre estem oberts a noves possibilitats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada